Tukar Kulit & Header !




Assalamualaikum .. muahaha :p saya suka saya suka :D hihi kulit & header baru .. header tu anis ambil dari google je then anis tuliskan tajuk blog .. weee sukanya , kulit pun anis curi dari google .. alah lupa siapa tuan dia *pstt kalau awk tuan dia, anis nak cakap terima kasih tau :D .. sekarang ni anis tengah mencuba lari dari warna pink sikit demi sikit .. sebenarnya anis tak adalah taksub sangat dengan pink ni tapi tak tahu lah kenapa blog pun boleh jadi pink macam ni .. warna kegemaran anis ialah merah dan biru .. hihi kontra gila :D

6 comments:

  1. yangg,edit sendiri ea tukar@ ni? waa pandai2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi edit ikut google je :D thanks kak ..

      Delete
  2. Comel header baru ni.... Akak pun same dek. Sebenarnya tak suka dengan warna pink .. Tapiii... entah lahh. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kan kak ? mcm mna terjebak pun tak tahu lah .. terima ksih kak :D

      Delete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO