Jom Cabar Minda - Peribahasa Emotion




Assalamualaikum .. letihnya badan , rasa nak terjun kat katil je sekarang ni .. tapi tiba-tiba otak kiri atau otak kanan -.- tak tahu lah yg mana satu rasa tercabar pulak dengan gambar kat atas ni .. wahh peribahasa lah :D dah lama tak dengar peribahasa , yelah dah hampir setahun lebih tinggalkan zaman persekolahan .. hihi jadi dengan rasa senang hati Anis nak cabar korang semua :D 

Siapa yang boleh jawab minimum 15 jawapan dari soalan ni akan dapat hadiah dari Anis :D mungkin topup RM5 .. terhad kepada SEORANG pemenang dan yg TERAWAL menjawap soalan di atas !!

jawapan letak je kat kotak komen , atau korang nak buat entry pun boleh :D letak jawapan kat entry dan url entry submit kat kotak komen bawah ni !!

Tamat : 02/02/2014 > 12:00 am

6 comments:

  1. Ohh, okay2.. baru perasan. BM kan?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah !! hmpir betul smua nya .. tolong pm anis di facebook ya untk hadiah :)

      Delete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO