COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG



http://tengkubutang.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html

Assalamualaikum , rasanya macam belum terlambat lagi untuk anis join giveaway ni :D yuhuu hadiah coklat tu , tak ada orang tolak punya kalau bg free *melalut apadaaa  Cokolat Cokoli Segmen by TengkuButang akan melabuhkan tirai kamarnya esok malam jadi jangan lepaskan peluang untuk sertai segmen ni .. Sekarang ni Pepero tengah mendominasi carta sebab asyik Pepero je yang keluar newsfeed facebook hari-hari .. ohh teringinnya nak rasa Pepero ..

TAMAT 20 FEBRUARI 2014

17 comments:

  1. good luck . nak join jugakkk :)

    ReplyDelete
  2. Wah, sis pon join GA ni... Goodluck pada anis juga. ^_____^ Moga rezeki menyebelahi kita. Insha ALLAH .. Aamiin ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi join sama :D insyAllah aminn <3

      Delete
  3. gud luck..semoga dpt makan pepero..kalau dpt hantar sini separuh =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho sebelum smpat hntar , mgkin dah hbis pepero tu ank sedara mkan :p

      Delete
  4. slmt pagi..dtg sini selepas sarapaan.. :)

    ReplyDelete
  5. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Segmen Coklat TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO