Review | Jazz Power Bank








Assalamualaikum .. Alhamdulillah yeayy menang power bank super duper cute dari Jazz Power Bank .. woww Anis excited sebenarnya tau .. Jazz Power Bank  ni macam tahu-tahu je yang Anis sangat memerlukan power bank sekarang ni .. yelah sejak jadi Usahawan yang akan berjaya ini , masa banyak dihabiskan dengan pegang telefon jelah .. Almaklumlah yang bateri telefon zama yang serba canggih ni paling lama bertahan sekitar 11 ke 12 jam je tapi lepas tu dah berbunyi minta nyawa .. haha :)


Anis ambil model yg ni P26
Kisahnya bermula begini , Yuyu Eyka rakan blogger kita jugak sharelah post giveaway power bank ni dekat facebook  , jadi Anis dengan rasa yang suka-suka je join je lah giveaway ni dan semalam owner Jazz Power Bank ni hantar private message kepada Anis.. Dalam message tu berbunyi begini :::





Mula-mula tak percaya tau tapi lepas tu Anis usha lah page beliau , tengok-tengok nama Anis Zahidi ada kat situ dan dengan kecepatan sepantas kilat Anis pun hantar lah detail Anis .. hihi gila teraju teruja  :) Beliau suruh pilih model apa yang Anis nak dan dengan power bank yang perasaan cute tu suruh Anis pilih dia .. Model P26 .. kan banyak cute dia <3  So sesiapa yang nak memiliki atau nak mencuba nasib boleh lah terus layari Jazz Power Bank .. Kalau nak beli pun harga memang berbaloi-baloi :D


1 comment:

  1. Hai nak mintak pendapat kejap? Baca sini > http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2014/01/model-pendek-boleh-ke.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO