Yeayyyy Akhirnya Dapat CPUV !



Assalamualaikum ... betul ke apa anis tengok ni ?? cuba tampar pipi anis kejap ... Ya allah aku dapat CPUV dari Nuffnang ? alhamdulillah jika benar .. tapi anis xpercaya lagi ni .. betul ke tak ? Alhamdulillah .. sungguh xsangka .. dah lah dapat CPUV lepas tu dapat 2 CPUV lagi tu .. memang xpercaya sebab usia blog yg baru mencapai usia 8 bulan & anis dapat CPUV ..lagi pun anis jarang update blog ..kalau update pun ada musim je .. hehe bila rajin memang post anis je banyak .. tapi anis syukur kehadrat Ilahi ... jadi kalau korang singgah melawat blog anis dan korang tenampak 2 iklan Nuffnang ni iaitu Guess Jeans x ANTM & INTI Cycle 1 Degree Campaign .. korang tolong klik ya .. mana lah tahu dgn CPUV ni nanti anis boleh anjurkan GA serta jadi one of sponsor korang kan kan ??? oleh itu tolong klik .. kalau klik nnti tinggal je jejak kat cbox dan anis akn singgah bg PV kat korang ..

12 comments:

  1. Tahniah! bukan senang nak dapat ni.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    wah bestnyer..rezeki awak..tahniah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam .. alhamdulillah Rezeki sy .trma ksih awk :)

      Delete
  3. Alhamdulillah dapat gak.. tahniah ye. Moga makin murah rezeki

    ReplyDelete
  4. betul lah tu cpuv, alhamdulillah rejeki utk awk :) tahniah

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO