UPDATE ALERT !! Pemenang Simple Ramadhan Raya 2013


Holla , setelah sekian lama malas nak update blog .huhh !! sibuk dengan bisnes sikit .xmenang tangan pulak .ala bisnes kecik2 je , bisnes baju raya , ala main dropship2 tu .ngeh ngehhh korang tau kan baru2 ni anis ada buat ga Simple Ramadhan Raya 2013 haa tapi dah tamat la .lepas tu ahad dah umum pemenang .sekarang ni anis handle menang kad raya  .TOLONG ALERT !! SIAPA YANG MENANG TOLONG BAGI DETAIL SEBELUM HARI ISNIN IAITU 29 JULAI 2013 .anis nak pos hari khamis .jadi tolong bekerjasama dengan anis ya :) tolong pm sponsor !! tekan je nama hadiah bawah ni ok !sekian !!


Tudung Bawal & T-shirt Lelaki
Bloglist Raya & Note Book
Topup Rm3
E-Baucer 
Shiseido Mask 
Duit Raya 
Kad Raya & Blouse
Doodle Raya 

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO