Pencarian Bloglist Ogos & Sept 2013 !


Holla , setelah berabad meninggalkan dunia blog kerana untuk tumpukan perhatian dekat bisnes dropship (anis jual baju tau) , akhirnya anis kembali dengan entry nak cari bloglist Ogos & Sept (bloglist raya , merdeka & my birthday ) ehehe :DD anis hanya nak seramai 10 @ 15 orang .

Syarat!!
 
Xpayah kalot sangat nak buat entry , nak klik iklan semua , korang just tinggalkan link blog korang kat KOTAK komen bawah ni je ! kalau lebih 20 orang yg bagi link , anis akn random 10 peserta ke atas !

Sah sehingga 31 July 2013

13 comments:

  1. nak :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nak jugak !
    http://thisisourlove-story.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. amal nak2
    sayacikamal.blogspot.com
    cikamal.blogspot.com
    mana2 pun boleh :D

    ReplyDelete
  4. wahh lagu raya la ,, hehehe
    http://eyannfletcher.blogspot.com/
    mahu jg .. :)

    ReplyDelete
  5. nak nak :D

    http://fluffypocoyogirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. x sabar rasa nak balik kpg bila dgr lagu kat blog ni.. hehe

    Bantuan anda diperlukan.. plizz "Bantuan anda diperlukan.."

    ReplyDelete
  7. dgr lagu raya terasa mcm nk blk kg sekarang gk!!!

    http://www.pengembarabebas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum...saya join

    http://nurizzah1811.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. http://chocollyheart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Nak! :D

    http://rajafarah94.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO