Sekitar Majlis Pertunangan & Berkhatan


 
 
PERINGATAN ENTRY INI PENUH DENGAN GAMBAR



Assalamualaikum .. waaa i miss you lah blog :* muahh nanti nak merantau ke rumah kakak pulak 3 hari untuk Seminar Shaklee .. hamboi kau anis , dah pandai seminar2 ni :p anis nak kongsikan gmbar masa tunang & anak sedara sunat haritu :D jom check it out !!!! 

Kompang Muhammadiah :D

kiri abg , tengah abg ipar , kanan abg

yg baju merah dan pink ni anak sedara , yg purple tu adik sedara :)

ni akak ipar buat :D kreatif kan ???

sumi , songkok dan tuala :D hentam kromo

kanan anak sedara , kiri adik kawan ..

hntaran dari pihak lelaki

abang bersama anak dan anak buah :D

hantaran dari pihak anis :D

sarung cincin :D

senyum je :D

mohh bincang :p

anis dan mak ayah tersayang :D

akak yg mekap :3




8 comments:

  1. Salam ziarah berutus senyuman,

    Jemput sertai SPECIAL GIVEAWAY BY GALERI KRAF NAILOFAR :)
    Julung kali mengadakan segmen untuk galeri kami.

    Peluang untuk memenangi pelbagai hadiah kraf yang menarik. Ayuh, jumpa di sana. Sebarkan kepada rakan-rakan yang lain.

    http://galeri-krafnailofar.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar_15.html

    ReplyDelete
  2. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. siap ada peringatan lagi tu... hehehe.. 1 more, yg mcm barbei/ank patung tu kek ehh? cantik kut..
    amal dah follow sini lama dah :)

    ReplyDelete
  4. @cik amal huhu saja je :) tu pulut kuning akak ipar yg buat :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO