UPDATE !! Hadiah 2013 End Giveaway !



Assalamualaikum .. entry ni anis nak kongsikan gambaran hadiah yg menjadi hadiah untuk peserta giveaway kali ini .. untuk tampak eklusif kali ini anis hadkan hadiah sikit je .. tapi yg anis harapkan peserta melebihi 100 orang :) Jom cuci mata ..


gambaran purse 1x


gambaran pretzel (mini 2x)

shawl glitter piping 1x
diamon kitty bracelet !! cantik sgt .. 1x



Halfmoon glitter 1x

inner magic 1x

tudung bawal 2x


*mungkin ada penambahan !

7 comments:

  1. DAFTAR DI WHOHAA! DAN DAPATKAN GADGET IMPIAN. HANYA KUMPUL POINTS DAN TAK BERBAYAR ;)

    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/12/siapa-belum-join-whohaa.html

    ReplyDelete
  2. Pembahagian hadiah macam mana eh ? entry kreatif ada ? tag paling banyak ke ?

    ReplyDelete
  3. tambah la hadiah lgi. mcm syok je hadiah ni =D

    ReplyDelete
  4. Perrr , Hadiah nya amat Ohsem ! (Y)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO