Segmen Jom Pilih Hadiah !!!!



Segmen Jom Pilih Hadiah

Assalamualaikum : heyy tgoda x korang tengok tittle banner tu ? dapat hadiah free siapa yg xnak kan ? hehe tp anis follow pun untuk tambah member & merajinkan diri anis ni blogwalking sana sini hahaha tpi segmen ni ada syarat jugak k .apa2 pun korang klik je banner tu atau klik Segmen Jom Pilih Hadiah tu ok :) bawah ni ada senarai hadiah ok ?


DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)

anis pilih novel & shawl :)
btw anis xada facebook !

24 comments:

  1. Dari Segmen Yang Sama ! :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. Terima ksih byk2 sbb join...promote abis-abisan utk mng 3 hadiah*untuk top reffral*

    ReplyDelete
  3. From the same segmen

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama..
    Salam kenal..
    Singgah+follow..
    Good Luck!
    Sudi2 lah singgah+follow balek..

    http://aindonashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,,dtg dari segmen yg sma.. gud luck ^_^
    http://schaleya95.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  7. Saya pun join gak ^^ Goodluck :)

    http://caeshashi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. jalan-jalan ^^ dari segmen same :)

    http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    btw, gud luck !

    ReplyDelete
  9. Datang Dari GA Yang sama :D Gud Luck ^____^

    http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yg sama
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah_16.html
    good luck dan selamat berkenalan =D

    ReplyDelete
  11. singgah dan follow dari segmen sama :)
    http://karipapkensar.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum . Salam perkenalan . Follow sini (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  14. nida dtg dri segmen same..
    jom singgah blog nida..?

    #gudluck :)


    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  15. thanks smua :) nnti anis singgah sna :D

    ReplyDelete
  16. Hai…singgah dari segmen yang sama..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  17. PASTIKAN anda FOLLOW saya(SPONSOR SEGMEN JOM PILIH HADIAH)

    ReplyDelete
  18. salam ziarah dari segmen yang sama... :)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  19. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html bw sini dri segmen yg sama:) done follow u

    ReplyDelete
  20. singgah ziarah

    http://mimbarkata.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  21. cik akak singgah pagi kat sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    cik akak tinggalkan jejak ye sayang :)

    no.64

    ReplyDelete
  22. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  23. hye
    dtg singgah dr segmen yg same ^__^
    done follow
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum, dari segmen yang sama. Done follow u.Kalau sudi, singgahlah dan follow blog saya. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO