Merajuk ??



Assalamualaikum ... hampir dua bulan dah anis tak hupdate blog . . anis pun tak tahu kenapa anis tak update .. mungkin malas menulis atau malas nak memikir .. mungkin masih lagi merajuk dengan blog kesayangan ni ..



mohon terliur :P
Sebenarnya anis sibuk uruskan bisnes kecil-kecilan anis ni .. hihi Alhamdulillah mendapat sedikit sambutan yang amat meyenangkan hati anis sampai anis tak kuasa nak layan blog ni .. ayat mintak kaki  .. anis buat cruncy choco takda DNA BABI ok  ..

8 comments:

  1. sedapnye ! dah terliur pun ni hee

    ReplyDelete
  2. sedapyaaa . nk beli boleh . kalau boleh bgtw kt cbox saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi blog hopping here..delicious candies over there!

      Delete
  3. salam perkenalan...nice nya belog awak...suke2..hehehe

    ReplyDelete
  4. sedapnya aniiiiis...nak jugak..mohon post ke tanjong karang dear..hehe ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO