Review | Diari Hidup HafizNur Blog ..


Assalamualaikum ...



Woww masuk-masuk je blog Diari Hidup HafizNur ni terus anis ternampak header blog yang merahnya makngah tu hihi :) Header cantik & warna merah yang garang tu naikkan semangat anis menulis malam-malam macam gini .. kekeke :) Kalau loading blog , anis rasa ok je sebab tak lambat sangat dan paling penting blog tak berat ..


Warna tema dia lebih kepada merah tapi ada sentuhan pink sikit .. Anis suka sebab nampak garang tapi lembut secara diam .. wahh anis bermain dengan kata-kata hari ini .. hoho .. Anis taknak review banyak-banyak sebab mawarberduri lagi banyak pembaca dan ia bermakna ia famous amos :) Sekian ..

2 comments:

  1. salam kenal. Telah add anda sebagai follower.

    ReplyDelete
  2. Blogwalking.

    Jemput join =)

    Hadiah : Produk Herbalife, Naked 2 eye shadow, BAP cap, shawl sugarscarf dan banyak lagi

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO