McFlurry Thorbaikkk !!!




Assalamualaikum ,, motif gambar anis ??? saja bagi korang rasa lapar :D hihi Alhamdulillah kenyang lepas pekena MCD .. haha sebenarnya otak dah tak mampu nak recyle nak tulis apa lagi jadi ni je lah yang mampu anis khabarkan untuk sekarang ni :) ni first time pekena McFlurry .. Sebelum pernah jugak teringin tapi macam mulut berat je nak order add on dalam order -.-' paham ! dan akhirnya tadi tercapai hajat , Alhamdulillah memang sedap pun dan lagi sedap dari Sundae .. ehhh suka-suka hati je nak kondem orang punya resepi .. hahah ok lah sekian ..


p/s : entry giveaway tak taip apa pun lagi :(

2 comments:

  1. dah lama akk tak makan mc flurry...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi jom serbu mcd kak :D skrg promosi mcsaver

      Delete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO