Drumm Drumm Pemenangnya Ialah ........

 
 
Assalamualaikum ..holla :) sebelum anis nak umum pemenangnya anis nak minta maaf terlebih dahulu ya .sebab ga ni xsegempak ga yg lain .maaf seribu kali dari anis .oleh itu anis malas nak bukak cerita lama dan kita straight kpda pengumuman pemenangnya ya ?
 
 
 
 
TOP REFFERAL 
Hadiah Misteri (PM SINI)
 http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/mini-september-birthday-ga.html
 
 
Cabutan :
 
 
Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care 1x (PM SINI)
(36


Keychain 1x (PM SINI)
 (32)
 
 
Gelang Mutiara 1x (PM SINI)
(6)
 
 
Kerongsang 2x (PM SINI)
(19,7
 
 
 Doodle 3x (email SINI)
(26,18, 31)
 
 
Kerongsang 1x (PM SINI)
(38)
 
 
Doodle 2x (PM SINI)
 (28,2)
 
 
Topup RM5 x2 (PM SINI)
(24,12)
 
 
  Topup RM5 x3 (PM SINI)
(1,45,9)
 
  Bloglist 10x (PM SINI)
( 33, 29 , 17 , 27 , 4 )
( 6 , 5 , 25 , 15 , 21 )
 
Shawl Blue 1x (PM SINI)
(22
 
Lip Mask 1x (PM SINI)
(16
 
Shiseido Mask 1x (PM SINI)
 (40)
 
 
Button I Love Queen Typo 1x *Limited tau :) (PM SINI)
 (43)
 
 
Novel Elegi Duka 1x  (PM SINI)
(13)
 
 
  Fridge Magnet 3x (PM SINI)
(3,8,44)
 
 
 
haa dah tahu siapa yg menang ? no bertuah korang ada ke tak ?? kalau ada korang boleh PM kat sponsor details macam ni :
 
 
Barangan  Pos :
___________________________________________________________________
 
Assalamualaikum :) Hai saya salah seorang pemenang barangan pos dalam Mini September Giveaway , terima kasih kerana sudi menjadi sponsor :)
 
 
Nama :
Alamat : 
No Tel : 
Barang yg dimenangi :
 No bertuah :
URL GA :
 
_____________________________________________________________________ 
 
 Topup :



Assalamualaikum :) Hai saya salah seorang pemenang topup dalam Mini September Giveaway , terima kasih kerana sudi menjadi sponsor :)
 
 
Nama :
Alamat : 
No Tel : 
Pengguna Rangkaian : Maxis / Celcom / Digi 
 No bertuah :
URL GA :
 
 ________________________________________________________________________
 
 
  ATTENTION !! 
TARIKH TUNTUT HADIAH BERMULA  2/10 - 6/10/2013
 
p/s : kpada sesiapa yg xbernasib baik tu boleh cuba lain kali ya :) and with honour thanks again because join my ga . 

9 comments:

  1. thank youuu :D
    tahniah kepada yang lain

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    thanks bebyk
    syukur alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Eh, mmg ada yg menang dua kali ke ? Number saya naik untuk doodle and topup. Number 12 >_<

    ReplyDelete
  4. alhmdulillah.. trima kasih..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^,^ terima kasih sebab singgah kat blog saya dan silalah komen 2-3 patah perkataan :D

I LOVE BLOG QUEEN TYPO